Και αποκοιμίζεις τον κόσμο και τα κονομάς και το Κράτος το’κανες Μπανανία Ταλιμπάν

Ο Καρλ Μαρξ πριν 180 χρόνια έγραψε ότι η Θρησκεία είναι το όπιο του Λαού

Στην Ευρωπαϊκή Μπανανία των Ταλιμπάν έχουμε overdose.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης προβάλουν κατά κόρων κόρoν και εν μέσω Κόρωνου, ειδικά, εικόνες αγίων που δακρύζουν και διαφημίζουν επισκέψεις “ιερών” κοκκάλων, καρών, νεκρο-κεφαλών, “αγίων” παντοφλίων, ματογυαλίων, κομποσχοινίων που διάφοροι αθεόφοβοι κομπογιαννίτες εισάγουν από το Λίκνο του Ταλιμπανισμού, από την Ελλάδα δηλαδή, και κανονίζουν, με το αζημίωτο, την περιφορά τους από εκκλησία σε εκκλησία για να τα προσκυνήσουν οι εγχώριοι Πιστοί, και να αποθέσουν μαζί με δυό σταγόνες σάλιου και το εικοσά-ευρώ τους.

Τον παλιό καλό καιρό που οι τράουλλοι έσπερναν και ανάγιωναν τους Ταλιμπάν με κοκκαλάκια “αγίων”. Θυρανοίξια δεν είναι Μυαλανοίξια αλλά Μυαλοκλεισία

Προσέξτε τι γράφουν, πιο πάνω, οι αθεόφοβοι των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης:

Από τη μέρα εκείνη, πλήθη πιστών καταφθάνουν στην αυλή του Μοναστηριού του Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου για να προσκυνήσουν την εικόνα του σωτήρα Αγίου του νησιού, ο οποίος σύμφωνα με τον μύθο έσωσε την Κύπρο από την Πανούκλα, σκοτώνοντας τον δράκο που την έσπερνε και αποδεκάτιζε τα χωριά μας στο πέρασμά της.

Προς εμπέδωση το ξανα-δημοσίευσαν ένα χρόνο μετά!

Διάολε! Όταν έχεις Αη Γιώρκη, με άππαρο που κλαίει, και σκοτώνει τον Δράκο και σώζει τα χωριά μας από την Πανούκλα τότε τι θέλεις τα εμβόλια;

Ταλιμπάν – Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης: ακτύπητο δίδυμο στο να κοιμίζουν τον κόσμο.

Μα και το επίσημο Κράτος δεν πάει πίσω. Κάνει και αυτό ότι μπορεί για να προάγει τον Ταλιμπανισμό και τον Σκοταδισμό. Π.χ. με πρωϊνές προσευχές στο σχολείο. 12 χρόνια επί 38 σχολικές εβδομάδες επί 5 ημέρες = 2280 προσευχές.

Τα αρσενικά που πάνε και κρατικό νηπιαγωγείο και στρατό (πρωινή, νυχτερινή) έχουν ακόμα 570! Νταγκ!

Ούτε μία δεν εισακούεται από τον Ουράνιο Πατέρα — ειδάλλως τα σχολεία δεν θα άνοιγαν ποτέ! — αλλά η παιδική ψυχή μπαίνει στο αυλάκι μια χαρά.

Κάθε χρόνο η εκάστοτε Κυβέρνηση υποδέχεται το “‘άγιο” φως στο αεροδρόμιο με τιμές αρχηγού κράτους, με κόκκινα χαλιά, λάβαρα και εθνικούς ύμνους.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συνδράμουν την προσπάθεια των Υπουργών της Κυβέρνησης με ένεση, πόση, είσπνευση ακόμα και με πρωκτική ένθεση, σκληρών ναρκωτικών. Και απευθείας μετάδοση από την αίθουσα VIP αεροδρομίου.

Εθνική Φρουρά με … αλεξίσφαιρα γιλέκα και ελληνικά λάβαρα υποδέχεται το “άγιο” φώς. Τον παλιό καλό καιρό που τα Ταλιμπάν ήταν χρήσιμα εργαλεία για το show και τα παναϋρκα των υπουργών της κυβέρνησης (αυτής και άλλων).

Απορία: τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τι τα χρειάζονταν οι στρατιώτες όταν υποδέχονταν το “άγιο φως”;

και μοτόρες και όλα τα αλέθει το χριστεπώνυμο ταλιμπανικό μαντρί

Συχνή είναι και η προβολή θεμάτων που στο κέντρο τους έχουν ένα πάσχοντα από προβλήματα υγείας που βρήκε θεραπεία ή ανακούφιση σε κάποιο μοναστήρι ή από κάποιο ιερωμένο. Σεβαστός ο ανθρώπος που πονεί. Και είναι πραγματική η ανακούφιση που βρίσκει κάποιος μιλώντας με ένα συνάνθρωπο του, ιερωμένο ή όχι, λέγοντας του τα βάσανα του. Αλλά από αυτό μέχρι τα … δήθεν θαύματα που έγιναν και έγιαναν τους πάσχοντες υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Εσύ, κύριε ιδιοκτήτη Μ.Μ.Εξ., κύριε μεγαλο-δημοσιογράφε, κύριε μαϊντανέ και γλάστρα των καναλιών, γιατί τα προβάλεις; Τα πιστεύεις; Η είναι πιασάρικα και σου φέρνουν πελατεία;

Ρητορική η ερώτηση, στον Μαμμωνά προσεύχεσαι.

Προσέξτε και την ημερομηνία: 13/05/2021. Μόλις επιστρέφαμε στην … “κανονικότητα” (α ρε Κωστρίκκη) από το πρώτο lockdown. Τότε γινόταν μια πρώτη κουβέντα για εμβόλια. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αμέσως δράττουν την ευκαιρία να φοβίσουν, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο μπας και χάσουν οι Ταλιμπάν το εικοσά-ευρώ

Σε ένα Κράτος που απόκτησε Γενικό Σχέδιο Υγείας μόλις … 60 χρόνια μετά την ανεξαρτησία του, εσύ το βρίσκεις βολικό να μας φλομώνεις στα κομποσχοίνια, στις κλαίουσες εικόνες, στα σύννεφα με την μορφή “αγίων” στα “θαύματα” και στις παντόφλες του Παστίτσιου.

Εσάς, ρε!, θα εμπιστευτεί κάποιος που έχει ενδοιασμούς για να εμβολιαστεί;

Από την εκμετάλλευση προσωπικού πόνου συνανθρώπων μας στο εκκλησιαστικό κουτσομπολιό είναι 10 λεπτά δρόμος για τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης …

εκκλησιαστικό κουτσομπολιό

Μαζί με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δουλεύει, σε τέλεια αρμονία, και η πορδο-καλλιτεχνική μας πρωτοπορία. Η οποία σιτίζεται και στέφεται, με δάφνες, από τα Μ.Μ.Εξ. και το Κράτος τους.

Είναι τόσο πρωτοπόροι οι καλλιτέχνες μας, μας πήγαν τόσο μπροστά που έκαμψαν τον χωροχρόνο και άνοιξαν δρόμους και μπήκαν στον Μεσαίωνα από πίσω.

Αλλά ας δροσιστούμε με κάτι άλλο, ελαφρύ:

Ελπίζω να έγινα κατανοητός:

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και το Κράτος των Ταλιμπάν δημιούργησαν ένα βόθρο και τώρα ήρθε και τους έλουσε.

Και τους πονεί μάλιστα. Όχι το σκατό στα μάτια ή στα μυαλά, αυτό το έχουν συνηθίσει.

Τους πονεί το κέρδος που χάνουν. Που “έκλεισε” η οικονομία, που κατα-γκρεμμίστηκε η “βαριά” βιομηχανία του τουρισμού. Έτσι άρχισαν να σφίγγουν τα λουριά στο υποζύγιο.

Θα το φοβιτσιάσουν, θα το απειλήσουν, θα το βρίσουν, θα το δείρουν, θα το απομoνώσουν σε άλλο μαντρί, σε άλλο παχνί. Θα το απολύσουν! Μα τελικά θα συνετιστεί. Μαζί με το Όπιο της θρησκείας και την συνεργασία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, της Εκκλησίας και της παρα-Εκκλησίας θα φροντίσουν ώστε αυτό το υποζύγιο να συνεχίσει να τους κουβαλεί στην ράχη του και να φορεί και παρωπίδες και ωτοασπίδες.

Τους ανήκει. Τους ανήκετε ρε.

Το ξέρουν το πρωτόκολλο, εκατοντάδες χρόνια τώρα το τηρούν ευλαβικά.

——

ΑΧΠ

About ΑΧΠ

\|/ Endika Mesa (islaind at yahoo.co.uk) ex livantes \|/
This entry was posted in COVID-19, τα σύννεφα δεν έχουν κάγκελλα, Κύπρος, Γαούρκα και Μπανάνες, Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, Χιούμορ / Σάτιρα and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Και αποκοιμίζεις τον κόσμο και τα κονομάς και το Κράτος το’κανες Μπανανία Ταλιμπάν

  1. Θάθελα να σου πω κάτι, αλλά δεν ξέρω τι!

    Covid και Νικοτίνη : Το επιχείρημα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s